Nikkarin toiminta

Poikkeusoloista johtuen kulttuuripuolen ohjelmassa on suuria muutoksia. Anu Pentik-näytelmä siirtyy vuodelle 2021. Lippuvaraukset säilyvät ja olemme yhteydessä kun tiedämme ajankohdan tarkemmin. Myös We will rock you -musikaali ja Hamina Tattoo siirtyvät vuodelle 2021. Suunnitelmissa ollut syyretki perutaan myös.

Tavoite on kuitenkin järjestää kulttuuria syksyllä, kun tiedämme tarjonnan ja mahdollisuudet.

Kymin Nikkarit avaa harrastetiloja seuraavasti;

Kutomo ja kerhotila on varattavissa 1.6.2020 alkaen normaalisti.

Puutyöpaja on avoinna 1.– 4.6.2020 normaalin aukioloajoin (Ma -ti 10-18 ja ke-to 12-20)

Näin jäsenillä on mahdollisuus valmistella ” kesän nikkarointia” ja viimeistellä kesken jääneitä töitä. Toivomme, että puutyöpajan käyttäjät hakevat pois pajalla olevat omat työt, materiaalit ja varusteet. Suoritamme kesällä pajan suursiivouksen.

Noudatamme ja edellytämme harrastetilojen käyttäjien noudattavan yleisiä valtakunnallisia ohjeita ja hyvää hygieniaa. Pyydämme ettet osallistu toimintaan, mikäli sinulla on flunssan oireita – Kiitos

Alustavasti on suunnitelmissa avata puutyöpaja syyskaudelle 7.9.2020 entisin aukioloajoin. Puutyöpajan ohjelmassa olisi kurssi uusille askartelijoille. Opastusta ja vinkkejä puutöihin. Suunnitelmissa on myös järjestää sähkökitaran valmistuskurssi. Matti Järvinen on lupautunut ohjaajaksi kurssille. Matin kitaroita oli esillä kevään näyttelyssä. Mikäli olet kiinnostunut kurssista, niin voit ennakkoilmoittautua tästä.

Tai  juhani.haapala(at)pp1.inet.fi tai 040 507 2196 

Tämä ja muu Nikkarin syksyn toiminta tarkentuu elokuussa. Aiemman ilmoituksen mukaan vuoden 2020 jäsenmaksut lähetetään poikkeuksellisesti elokuussa.

Hyvää ja turvallista kesää

Terveisin Nikkarit / Jussi Haapala