Syksyn jäsentiedote

Koronan aiheuttamat poikkeusolot ovat vaikuttaneet Nikkarin toimintaan varsin paljon. Olemme joutuneet keskeyttämään kulttuuripuolen toiminnan kokonaan ja harrastetilat jouduimme sulkemaan aikaisin keväällä. Syyskauden toimintaa on suunniteltu valitsevan tilanteen pohjalta ja toivomme, että voimme palata normaaliin toimintaan ensi vuonna.

Harrastetiloissa ja toiminnassa noudatamme valtioneuvoston ja THL:n ohjeita ja määräyksiä. Edellytämme käyttäjiltä myös vastuullista toimintaa harrastetiloissa ja noudattavan ohjeita.

Varaudumme sulkemaan toimitilat myös syyskaudella, mikäli tilanne niin vaatii.

Kulttuurin tapahtumat on pääosin siirtyneet vuodelle 2021 ja nämä tapahtumat tarkentuvat toivottavasti ensivuoden alussa. Vuoden lopulla järjestämme, mikäli tilanne sallii, teatteri tapahtuman.

Puutyöpaja avautuu 7.9.2020 entisin aukioloajoin. Ma-ti 10-12 ja ke-to 12-20.  Puutyöpajalla järjestetään Puupaja tutuksi –kurssi 22.9.2020  klo 17 – 20. Kurssi on suunnattu uusille askartelijoille. Kurssin tarkoitus on opastaa puutyöpajan koneisiin ja toimintatapoihin sekä antaa vinkkejä puutyöharrastukselle.  Ilmoittautuminen netissä ( tästä) tai Jussi 040 507 2196. Puutyöpajalla on syyskaudella myös sähkökitaran valmistuskurssi, joka aiheuttaa muutamia muutoksia puutyöpajan aukiolo aikoihin syyskaudella. Näistä muutoksista informoimme kotisivulla ja puutyöpajalla. Lisätiedot Jussi Haapala 040 507 2196

Kutomo toimiin entiseen malliin, varaus periaatteella. Varaukset ja lisätiedot Kati Orpana 040 075 6684. Nukkis-ryhmä kokoontuu oman ohjelma mukaan. Lisätiedot Marja Kuisma 040 132 7771.

Puolakan talomuseolla Kouvolassa on Nukkis-ryhmän ”Lumottu metsä” – näyttely. Näyttely on avoinna syyskuun loppuun joka päivä klo10-18.

Nikkarit on mukana Tallinmontun rompetorilla 13.8.2020 klo 15 -19. Myynnissä on uutta ja vanhaa. mm: Tamminen lankkupöytä, hyviä entisöinti projekteja ja laitteiden ylijäämä osia, joista ” tee se itse ”- miehet tekee mitä vain…. Syksyn viimeinen rompetoripäivä on 10.9. 2020. Kymin kerho järjestää tapahtumat ja varaukset hoitaa Veijo Pekkola 040 090 6168. Paikkamaksut 10 euroa alkaen.

Perinteinen Joulupajan ja myyjäset pyritään järjestämään marras/joulukuun vaihteessa.

Nikkarin jäsenmäärä on pysynyt vakaana, noin 350 jäsentä ja harrastetilojen käyttö on hieman lisääntynyt. Vuoden 2021 toiminta rakentuu paljolti epidemiatilanteen mukaan. Toivomme, että voimme järjestää kulttuuritapahtumia entiseen tapaan. Kädentaito tapahtumia perheille ja lapsille sekä kursseja on suunnitelmissa. Toimitiloja ja harrastus mahdollisuuksia parannetaan ja uudistetaan mahdollisuuksien mukaan.

Tervetuloa mukaan kulttuurin ja kädentaitojen pariin

Hyvää ja turvallista syksyä  toivoo Nikkarit

 

Ps.

Jäsenmaksun voit maksaa myös puutyöpajalla. Ota lasku mukaan.

Muista päivittää yhteystietosi, mikäli muutoksia.