Hyvää alkanutta vuotta kulttuurin ja kädentaitajien harrastajille.

Valitettavasti tämä epidemiatilanne ja rajoitukset jatkuu, joten Nikkarit avaa harrastetilat vasta 1.2.2021, mikäli tilanne sallii.

Toivottavasti pääsemme tässä kevään aikana harrastamaan kädentaitoja ja kulttuurin pariin. Tuleva vuosi tuo myös uutta Nikkarin toimintaan. Olemme panostaneet puutyöpajalla koneisiin ja laitteisiin. Olemme hankkineet mm. sahauksiin uuden tehokkaamman tarkkuussirkkelin, joka soveltuu vaativille harrastajille. Laitteen hankinta-aika on pitkä, joten saamme sen käyttöön vasta syyskauden alussa. 

Kutomon toimintaan tulee myös parannusta. Jatkossa meillä on ohjaaja tavattavissa viikolla kutomolla, jolloin varaukset ja töiden suunnittelu hoituu paremmin. Nukkis-ryhmä jatkaa toimintaa heti rajoitusten jälkeen ja toiminnasta löydät tietoa heidän omilta fb-sivuilta.( https://www.facebook.com/Kouvolan-Nukkekotiharrastajat-737095679665131)

Kulttuuripuolen toiminnan täyttää vuodelta 2020 siirtyneet tapahtumat.

Kokonaan uutta toimintaa tuo Pohjois-Kymen Korukivikerhon toiminta, joka siirtyy Nikkarin tiloihin. Kerho jatkaa omana yhdistyksenä mutta varmasti löydetään yhteisiä juttuja Nikkarin kanssa. Tämä mahdollistaa monipuolisen toiminnan kädentaitajille. Heidän toimintaansa voit tutusta kotisivuilta. (http://korukivikerho.fi/

Tästä muusta Nikkarin toiminnasta lisää hieman myöhemmin.

Pysytään terveenä – t. Nikkarit