Käsityö- ja askartelupäivä 9.9.2021

Nikkarit järjestää Käsityö- ja askartelupäivän 9.9.2021 klo 15 -18   kerhon toimitiloissa Tallinmontussa Patosillantie 1 45700 Kuusankoski.  Ohjelmassa ideoita ja vinkkejä syksyn käsitöihin.

Kouvolan Nukkekotikerho järjestää työpajan, jossa voi tutustua miniatyyriaskarteluun. Voit osallistua pönttöuunin tekoon ja samalla tutustua pienoisnäyttelyyn.

Ideanikkarit antaa vinkkejä miten uudistetaan vanhaa ja hyödynnetään käytöstä poistuneita vaatteita. Kysy myös syksyn kurssia.

 

Cria  Suomen Alpakkavilla O  esittelee kotimaista alpakkavillaa ja korkealaatuisia tuotteittaan .  Alpakanvilla on korkealaatuista ja tunnettua pehmeydestään ja lämmöstään. Se ei kutia ja sopii myös allergikolle sekä on kestävä ja ympäristöystävällinen.                          Cria on paikallinen yritys, joka kunnioittaa luontoa, eläimiä ja suomalaista käsityötä – Tule tutustumaan.

Islannin villapaidat on ollut suosiossa. Tapahtumassa myyntinäyttely ja myynnissä myös muita käsitöitä.  

Nikkarin tuotemyyntiä, toiminnan esittelyä sekä  ” Onnenpyörä”

Askartelutarvikkeiden vaihtopäivä. Onko nurkissa askartelutarvikkeita, joita ei tule käytettyä. Tuo tarvikkeet vaihtoon tai tule tekemään löytöjä.        ( Paikan pantti 5 euroa, joka palautetaan kun haet tavarat pois. Paikkoja rajoitetusti, varaukset Jussi Haapala 040 507 2196 )

Pohjois-Kymen Korukivikerho on aloittanut toiminnan Nikkarin tiloissa. kerho pitää ovet avoinna ja esittelee toimintaa. 

Tervetuloa kädentaitojen pariin. 

Käytäthän maskia – Kiitos