Nikkarin kevätkausi on avautumassa.

Tervehdys ja hyvää alkanut vuotta. Nikkarin uusi toimintavuosi käynnistyy pikku hiljaa ja alustavat suunnitelmat on laadittu, kuitenkin koronan ehdoilla mennään. Harrastetiloissa noudatamme viranomaisten ohjeita ja seuraamme niitä, joten muutokset mahdollisia.

Puutyöpajan avausta siirrettiin viikolla ja  kevätkausi on 17.1 – 5.5.2022. Alkuvuodesta järjestetään kurssi uusille jäsenille. Kurssilla on esillä ja opastusta  eri aiheista joilla voi aloittaa puutyöharrastuksen. Tiedossa on myös puukko-kurssi. Teemme terään kahvan ja tupin. Alkukeväästä on luvassa ” Pönttöpäivät” , askartelua koko perheelle linnunpönttöjen ja hyönteishotellien kanssa. Kitarakurssin myötä kiinnostus soitinrakennukseen on lisääntynyt. Tulemme pitämään kitaranrakennuksen tiimoilta teema-päiviä kevään aikana, ohjausta ja opastusta on myös jatkossa tarjolla. Aukioloajat ja hinnat löydät puutyöpajan sivulta

Kutomolla on alkuvuodesta tiedossa  ” Pellavapäivät ”, katsotaan mitä kaikkea pellavasta voi kutoa. Suunnitelmissa on myös Rukki- ja kehruukurssi. Kurssi alkaa kun vanha vintiltä löytynyt rukki laitetaan kuntoon ja ruvetaan kehräämään lankaa.

Nukkis -ryhmä ja Ideanikkareiden toiminnasta löydät lisätietoa kotisivuilta.

Kulttuuritoiminta järjestää retken Merikeskus Vellamoon tutustumaan Kymenlaakson paperiteollisuuden 150 vuotisnäyttelyyn ja alkukesällä on luvassa Teollisuuhistorian kansanooppera Kymin Ruukissa. Tapahtumat tarkentuu ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan jatkossakin tiiviisti kotisivuilla ja sähköpostilla.

Nikkarit on mukana Taidepolku Into – tapahtumassa. Käy tutustumassa paikan päällä ja fb:ssä. https://www.facebook.com/kouvolantaidepolkuinto/

Jäsenrekisterin päivitys alkaa ja tulet saamaan uuden kirjatumislinkin jäsenrekisteriin. Kirjautumalla näet omat henkilötietosi, voit ylläpitää ja muokata niitä. Rekisterissä näet laskut ja voit tulostaa sähköisen jäsenkortin sekä ilmoittautua tapahtumiin. Lisätietoja jäsenkortista löydät kotisivuilta. Ole yhteydessä, jos ongemia kirjautumisen kanssa. 

 

Tervetuloa harrastamaan 

vain terveenä – käytä maskia – huolehdi käsihygieniasta.