Syksyn toiminta

Kesää on vielä jäljellä, mutta syytä kurkistaa jo syksyn toimintaan. Tapahtumat ja ohjelma tarkentuu pikkuhiljaa, mutta tässä alustavaa suunnitelmaa.

Syyskausi lähtee käyntiin pihatapahtumalla 2.9.2023 .  Esillä on järviruoko – materiaali askarteluun ja sisutukseen, Nikkarin syksyn toiminta sekä pihalla rompetori ja kirppispaikat.

Alkavalla kaudella puutyöpaja on avoinna myös sunnuntaisin. Tätä on toivottu ja parantaa työssäkäyvien askartelu mahdollisuutta. Kauden jälkeen katsotaan, onko sunnuntai vuorolle käyttöä.   Syyskausi on 11.9. -5.12.2023 ja aukioloajat on  su 10-16, ma 10-18, ti 12-20 ja ke 12-20.  Syksyn ohjelmassa on kitaranrakennusta, kärrinpyörän valmistusta sekä puutyöiltoja naisille.

Kutomolla  kasvivärjäys – ja kehruu -kurssi alkusyksystä ja askartelupaja. Nukkis-ryhmä kokoontuu kuukausittain eri teemojen parissa. Kulttuuri rientoja luvassa pitkin syksyä.

Tervetuloa tapahtumiin ja tutustumaan toimintaan.  Nikkarit on avoin yhdistys ja jäsenenä pääset kulttuurin ja kädentaitojen pariin. 

ps. Järjestämme myös  ryhmille tutustumista toimintaan ja askartelupajoja