Nikkarin syyskausi on alkanut

Nikkarin syyskausi on lähtenyt käyntiin ja monenlaista toimintaa on tiedossa. Osa tapahtumista tarkentuu syksyn aikana, seuraa kotisivuja. Puutyöpaja on avoinna entisin aukioloajoin 13.12.2018 saakka. Pajalla on tehty pieniä parannuksia ja uusittu toimintaohjetta, joka on hyvä jokaisen käyttäjän lukea. Kutomon tiloja on hieman muutettu. Muutos mahdollistaa tilojen monipuolisemman käytön. Tiloista lisätietoa puheenjohtajalta. Kutomon varaukset ja tiedustelut ohjaajilta.  

Idea Nikkarit – Käsillä tekemisen iloa neuloen ja askarrellen on uusi ryhmä. Kurssimuotoisella toiminnalla halutaan opastaa ja neuvoa kädentaitoja sekä tuoda tekemisen iloa. Toiminta pitää sisällään neulontaa sekä muuta askartelua. Avoimet kurssit on suunnattu kaikille ja niissä saa yksilöllistä opetusta ja neuvoa kädentaitoihin. Ryhmä ottaa vastaan myös ideoita ja ajatuksia toiminnalle. Tiedustelut Pirjo Nousiainen 040 091 3247.

Nikkareiden toimintaan tulee mukaan myös Kouvolan seudun nukkekotikerho. Harrastajaryhmän toiminta sopii hienosti yhdistyksen toimintaa ja Nikkarit voi antaa heille toimivat harrastetilat. Tästä toiminnasta kuulemme syksyn mittaan lisää, mut kurkkaa heidän omia fb-sivuja 

Syksyn tapahtumat.

Korukurssi 9.10.2018 klo 17.00 – 20.00                                                             Opetellaan korujen valmistusta. 

Kudonta ilta 18.10.2018 klo 18 -20                                                                                            Uusia ideoita kudontaan.

Se on siellä netissä – info  30.10.2017 klo 10                                                           Neuvoa ja opastusta nettiin, teemalla ” Netti ja ikä kaikki ”  

Kätevä & Tekevät Lahden messut 3.11.2018 

Ideoita Jouluksi –kurssi 13.11.2018 klo 13 -20                                             Askarrellaan lahjakasseja, kortteja ja hyödynnetään vanhoja kirjoja

 Joulupaja 24. -25.11.2018                                                                                 Askartelupaja lapsille, myyjäiset ja pieni näyttely 

Syksyn teatteriretki ( avoinna)

Tervetuloa mukaan kädentaitojen pariin, uutta oppimaan tai muuten yhdessä tekemään.

Mukavaa syksyä toivoopi Nikkarit