Nikkarin kevätkausi on alkanut

Kevätkausi on alkanut Nikkarin puutyöpajalla. Jäsenenä pääset joustavasti nikkaroimaan neljänä päivänä viikossa ja voit toteuttaa omia projekteja oman aikataulun mukaan. Paja on avoinna ma ja ti 10 -18 ja ke ja to 12 -20.  Jäsenyyden lisäksi on pieni pajamaksu, joten askartelu ei ole hinnasta kiinni. Pajalla on myynnissä raaka-ainetta mm. koivua ja mäntyä sekä pieniä eriä jalopuita. Nyt on tarjolla hyvää haapalankkua nikkarointiin. Katso netistä lisää tai käy tutustumassa paikan päällä.

Alkanut vuosi on Nikkarin juhlavuosi. Yhdistys on perustettu 12.2.2009 ja toiminta alkanut 22.2.2010.

Juhlavuoden tapahtumatarjonta sisältää kulttuuria ja virkistystä laidasta laitaan, kursseja ja tapahtumia ideanikkarien toimesta tai voit liittyä nukkekotikerhon toimintaan. Kutomo ja puutyöpaja on kädentaitajia käytössä entiseen malliin. Juhlavuoden ohjelma varmistuu tässä alkuvuodesta, joten siitä lisää myöhemmin.

Tervetuloa kulttuurin ja kädentaitojen pariin