Sähkökitaran valmistuskurssi

Kymin Nikkarit järjestää syyskaudella sähkökitaran valmistuskurssin.

Kurssi tarjoaa hyvät neuvot ja käytännön vinkit sekä toimivat työtilat koneineen kitaran valmistamiseen. Voit työskennellä oman aikataulun mukaan koko Nikkarin puutyöpajan syyskauden aikana. Annamme ohjeita ja neuvoja jo ennakkoon materiaali ja tarvikehankinnoissa.
Kurssi alkaa 2.9.2020 klo 17.00 Nikkarin puutyöpajalla. Tallinmonttu Patosillantie 1 45700 Kuusankoski
Kurssin hinta on jäseniltä 50 euroa ja muut 80 euroa.         (Maksuna käy myös ePassi)
Lisätiedot ja ilmoittautuminen Haapala Jussi 040 507 2196 tai juhani.haapala@pp1.inet.fi 
Tästä linkistä voit myös  ilmoittautua . ( Kurssi täynnä )

Kurssi sisältää muutaman teoriatunnin sekä muutamia kiinteitä kurssipäiviä, mutta muuten kurssilaisilla on varsin vapaa aikataulu työskennellä puutyöpajalla. Kurssin ohjaajana toimii Matti Järvinen ja muusta toiminnasta vastaa Kymin Nikkarit/ Jussi Haapala. Voit olla heihin yhteydessä tarvittaessa. Puutyöpajalla on aukiolo aikana ohjaaja käytettävissä. Puutyöpaja on avoinna ma-ti 10 -18 ja ke-to 12 -20.

Kurssin hinta on 50 euroa jäseniltä ja *muut 80 euroa. Hinta sisältää opastuksen, Nikkarin puutyöpajan käytön, liimat sekä materiaalin sapluunaan. Muut materiaalit ja tarvikkeet eivät sisälly hintaan.

Kurssilta löytyy piirrustukset ja ohjeet Telecasteriin, Jazzmasteriin, Stratocasteriin, Jaguariin ja Les Pauliin. Ensimmäiseksi kitaraksi suosittelemme Telecasteria, se on helpoin tehdä ja loistava kitara. 

Puumateriaali on syytä hankkia ennen kurssia samoin tarvittavat tarvikkeet kurssin alkuvaiheessa. Ennakkoon kannattaa tutustua Anssi Nuutisen kirjaan Sähkökitaran rakentaminen.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tarkempia ennakkotietoja, niin ota yhteyttä

Puunhankinta, osat, tarvikkeet tai tekniset asiat Matti Järvinen 040 055 506 tai matti.a.jarvinen@hotmail.com

Kurssista yleisesti ja muut yhdistysasiat. Jussi Haapala 040 507 2196 tai juhani.haapala@pp1.inet.fi

Tervetuloa kädentaitojen pariin.

*Muille kun Nikkarin jäsenille luodaan tutustumisjäsenyys, joka on voimassa koko syyskauden. Tutustumisjäsenyyden aikana voi askarrella puutyöpajalla muutakin kuin kurssiin liittyvää kitaran valmistusta, käyttömaksu hinnaston mukaan. Tutustumisjäseniä koskeen samat puutyöpajan ohjeet ja säännöt.

ps. Katso kuinka puupala muuttuu kitaraksi

Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö tukee toimintaa