Nikkarin joulupaja

Nyt kun emme voi pitää perinteistä Joulupajaa, niin pidetään se näin netissä. Esillä Nikkarin ja Nikkarin jäsenten kädentaitotuotteita. Tuotteista voit tiedustella tarkemmin kuvatekstissä mainituista yhteystiedoista.

Nyt on hyvää aikaa askarrella kotona joulukoristeita. Nikkarin pajalta tontunovia, himmeleitä aihioina tai valmiina. Maalattuja tai maalaamattomia puukiekkoja, joista saa yksilöllisiä koristeita tai oman Petteri punakuonon. Tuotteita rajoitettu määrä, joten kannattaa tilata juhani.haapala@pp1.inet.fi tai 040 507 2196

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nikkarin pajalla valmiina hyviä lahjaideoita tai omaan joululuun.Leikkuulautoja, kapustoja, voiveitsiä isoja ja pieniä. Puulaatikoita, kipukoukkuja sekä muuta mukavaa. Nämä tuotteet löydät suoraan pajalta. Paja avoinna Ma-Ti 10 -18 ja Ke – To 12 -20.

 

Pehmeisiin paketteihin kettusukkia ja – lapasia, huovutettuja tossuja, pullotonttuja, kaurakettuja, makrame-töitä, korvakoruja.  Tiedustelut Annu / 040  585 7059

 

 

 

 

Laadukkaita puutöitä käyttöön tai koristeeksi. Tauluja, autoja, koruja, rasioita, pieniä laatikostoja. Tiedustelut Seppo / 040 074 8545

 

 

 

Jouluisia voiveitsiä, leikuulautoja, jalkaraspeja, pannun alusia (mm.kala-aihe)  tarjoilualusia, riippuva lintukoriste 3 eri väriä Tiedustelut Martti/040 5400 190.

 

 

 

Vuolulintuja myös saatavilla. Tiedustelut juhani.haapala@pp1.inet.fi tai  040 507 2196