Syksyn puuhastelut

Nikkarin syyskaudella epävarma tilanne jatkui. Jouluiset askartelu- ja myyntitapahtumat jäivät pois, puutyöpaja suljettiin hieman aiemmin ja syksyn kulttuuritapahtumia ei voitu järjestää. Tämä on aiheuttanut epätietoisuutta ja ylimääräistä vaivaa toiminnassa.

Sähkökitaranvalmistus kurssi oli syksyn laajin tapahtuma ja pystyimme viemään kurssin päätökseen erikoisjärjestelyin. Nikkarin historiassa oli eka kerta näin laaja kurssi. Kurssilaisille kertyi käyntikertoja keskimäärin 30 ja tunteja reilut 100.  Kurssilla oli hyvä ryhmähenki, joka tuotti tulosta. Kurssi oli osoitus myös siitä, että yhdistyksen jäsenistössä on monipuolista osaamista. Kurssista löytyy kooste tästä.

Toki muutakin on ehditty puuhastelemaan. Veistoraudat on ollut ahkerassa käytössä. Koskenrannan tennispaviljongille uudet Palmetit sekä muita koristeita on syntynyt. Keinun entisöintiä sekä muita käyttö tarvikkeita nikkaroitiin.

Vuolupukki edusti vähän erikoisempaa nikkarointia. 

Kutomon käyttöä on myös jouduttu rajoittamaan. Nukkisryhmä on toteuttanut toimintaa ” etänä”. Ryhmän toiminnasta löydät tietoa täältä.

Tulevan vuoden toiminnansuunnittelu on käynnissä. Kulttuuripuolen ohjelman täyttää siirtyneet tapahtumat. Puutyöpajalla sähkökitaranvalmistuskurssi II, lasten askartelupäivät ovat ohjelmassa. Nikkarit ovat mukana myös Tallinmontun kesän markkinatapahtumissa. Toiminnan ja tilojen kehittäminen jatkuu ja uutta on luvassa ensi vuodelle

.…. mutta epidemian ehdoilla mennään jatkossakin ja varaudutaan muutoksiin. 

Nikkarit toivottaa hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta