Harrastetilojen rajoitukset jatkuu…….

Harrastetilojen rajoitukset jatkuu toistaiseksi.Seuraamme tilannetta ja tiedotamme muutoksista välittömästi.

Tuleva vuosi tuo myös uutta Nikkarin toimintaan. Olemme panostaneet puutyöpajalla koneisiin ja laitteisiin. Olemme hankkineet mm. sahauksiin uuden tehokkaamman tarkkuussirkkelin, joka soveltuu vaativille harrastajille. Laitteen hankinta-aika on pitkä, joten saamme sen käyttöön vasta syyskauden alussa. 

Kutomon toimintaan tulee myös parannusta. Jatkossa meillä on ohjaaja tavattavissa viikolla kutomolla, jolloin varaukset ja töiden suunnittelu hoituu paremmin. Nukkis-ryhmä jatkaa toimintaa heti rajoitusten jälkeen ja toiminnasta löydät tietoa heidän omilta fb-sivuilta.( https://www.facebook.com/Kouvolan-Nukkekotiharrastajat-737095679665131)

Kulttuuripuolen toiminnan täyttää vuodelta 2020 siirtyneet tapahtumat.

Kokonaan uutta toimintaa tuo Pohjois-Kymen Korukivikerhon toiminta, joka siirtyy Nikkarin tiloihin. Kerho jatkaa omana yhdistyksenä mutta varmasti löydetään yhteisiä juttuja Nikkarin kanssa. Tämä mahdollistaa monipuolisen toiminnan kädentaitajille. Heidän toimintaansa voit tutusta kotisivuilta. (http://korukivikerho.fi/

Lisätiedot Haapala Jussi 040 507 2196

Pysytään terveenä – t. Nikkarit