Vuosikokouksen satoa

Nikkarien vuosikokous pidettiin poikkeuksellisesti vasta 26.5.2021, rajoituksista johtuen. Kokouksessa käsiteltiin 2020 vuosikertomus ja tilit sekä 2021 toimintasuunnitelma. Alkuvuoden epidemia tilanne on kuitenkin muuttanut toimintasuunnitelmaa ja sen suhteen joudumme toimimaan rajoitusten puitteissa. Allekirjoittanut jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana. Varapuheenjohtajaksi siirtyy Marja Kuisma, muuten hallituksen kokoonpano on entinen.  Sihteerinä aloittaa Kirsi Hedström.

Yhdistyksen jäsenmäärä on pysynyt hyvällä tasolla ja oli toimintavuoden lopussa 330 jäsentä. Aktiivinen jäsenistö ja Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiön tuki  sekä Kouvolan kaupungin toimitila-avustus ovat olleet erittäin tärkeitä toiminnan jatkon kannalta tässä tilanteessa.

Keväällä puutyöpaja oli rajoituksista johtuen suljettuna. Toukokuussa ehdimme pitämään pari viikkoa avoinna rajoitetusti . Suunnitelmissa ollut sähkökitaran valmistus kurssi II , jouduttiin siirtämään syyskaudelle. Kiinnostusta on ja aihetta tullaan todennäköisesti jatkamaan teema iltojen merkeissä. Puutyöpajan parannuksia on jatkettu. Uusi sirkkeli asennettiin loppukeväästä ja opiskelu ja koulutus on aloitettu. Lasten kevään askartelupäivät peruttiin, mutta saimme kuitenkin tehtyä hyönteishotellin aihioita, joita lahjoitettiin päiväkotien eskari ryhmille. Syyskausi on tarkoitus aloittaa jo elokuussa viikolla 34.

Kutomo on toiminut myös rajoitusten puitteissa ja kutoja määrät jääneet alhaiseksi. Tiloihin on tehty muutoksia ja järjestystä parannettu. Myös ohjaukseen on panostettu. Aila Kukkola on aloittanut ohjaajana ja hän on tavattavissa yleensä keskiviikkoisin 14-18. Kutomon toimintaan panostetaan ja syksyn ohjelma julkaistaan loppu kesästä. Kutomoa voi varata myös kesäaikana Ailalta (040 090 6946)

Nukkisryhmä on toiminut etänä ja toimintaa on näin pystytty jakamaan osittain. Vuodelta 2020 siirtyneet kurssi pyritään viemään läpi 2021. Ryhmän toimintaa voi seurata heidän omilta fb-sivuilta.

Kulttuuri toiminnan suunnitelmissa oli järjestää kaikki vuodelta 2020 siirtyneet tapahtumat vuodelle 2021. Tämä ei valitettavasti toteudu. Osa tapahtumista on peruttu kokonaan ja osalla esitys ajankohta on vielä avoinna. Tällä hetkellä We Will Rock You – musikaali on toteutumassa ja ilmoittautuminen on käynnissä.  Mikäli tapahtumat avautuu, niin syksystä näyttää tulevan varsin tiivis. Tiedotamme tapahtumista sitä mukaa, kun ne varmistuu.

Kesällä Tallinmontussa on Rompetori-tapahtumia ja niissä Nikkarit on mukana. Loppukesän tapahtumiin tuomme esittelyjä ja työnäytöksiä. Ideanikkarit tuo mm; askartelutarvikkeiden vaihtopäivän. Kädentaitajille on varmaan jäänyt kaikenlaista tarpeetonta ylijäämä tavaraa, joka voi olla toiselle aarre. Seuraa Nikkarin fb-sivuja, sieltä löydät ajankohtaiset tiedot tapahtumista.

 

Nyt kuitenkin kesän viettoon  … Hyvää Kesää 

T: Nikkarit / Jussi Haapala