Hyvää joulua

Toimintavuosi 2021 on ollut jälleen rajoituksien kanssa toimimista. Kulttuuritapahtumista olemme pystyneet järjestämään vain muutamia. Suunnitelmissa olleita lasten askartelutapahtumia emme ole voineet järjestää sekä myös muita tapahtumia on jouduttu perumaan.   

Puutyöpajaa, kutomoa ja kerhotilaa olemme voineet pitää avoinna, mutta tilanne on vaikuttanut selkeästi käyttäjämääriin. Kaikesta huolimatta yhdistyksen jäsenmäärä on pysynyt hyvänä.

Tulevaa vuotta suunnitellaan normaalisti, kuitenkin huomioimalla koronatilanne sekä mahdolliset muutokset.  Tilannetta vuoden 2022 aukioloaikojen ja toiminnan osalta päivitetään heti kun ne vahvistuu.

Tulevan vuoden avaa Kouvolan taidepolku, jonka näyttelyssä Nikkarit on mukana. Taidepolun tapahtumista löydät tietoa https://kouvolansome.com/taidepolkuinto2022/

Kymin liikuntakerho avaa toimintansa myös vuoden 2022 alussa. Kerho on perutettu aiemmin UPM Kymin työntekijöille tarkoitetussa liikuntatiloissa. Toiminnan loppuessa aktiivit perustivat yhdistyksen, joka jatkaa toimintaa. Tämä on hyvä jatkumo toiminnalle, kun UPM Kymi luopuu sosiaalisesta toiminnasta. Lisätietoja löydät heidän nettisivuilta. https://kyminliikuntakerho.yhdistysavain.fi/

 

Nikkarit toivottaa

Hyvää ja turvallista  joulua ja uutta vuotta.

 

 

Kuva galleria syksystä 2021