Sähkökitaran valmistuskurssi

Nikkarit järjestää sähkökitaran valmistuskurssin           17.9.2022 klo 10 alkaen.

Kurssi järjestetään pääosin viikonloppuisin, päivämäärät tarkentuu kurssin aikana. Kurssi aikaa on aina kevääseen 2023 saakka. Kurssi sisältää teoriajaksoja sekä ohjausta eri työvaiheisiin. Kurssi antaa mahdollisuuden rakenteluun myös oman aikataulun puitteissa. Kurssi paikka on Nikkarin puutyöpajalla Tallinmonttu Patosillantie 1 45700 Kuusankoski.

 Kurssin hinta on jäseniltä 150 euroa ja muut 200 euroa. Maksuna käy myös ePassi.

 Voit ilmoittautua kurssille tästä

tai  Haapala Jussi  040 507 2196 tai juhani.haapala@pp1.inet.fi  viimeistään 3.9.2022. Kurssipaikkoja on 6. Ilmoittautuneille lähetetään ennakkoinfoa kurssista. 

Sähkökitaran valmistusprosessi on monivaiheinen ja varsin aikaa vievää. Valmistusprosessi kestä liki 100-tuntia, mikäli tekijällä on perustietoa puutöistä. Työ vaatii tarkkuutta ja pitkää pinnaa, mutta opettaa ja kehittää kädentaitoja.

Aika ei ole kuitenkaan hukkaan heitettyä, kun käsissäsi on itse valmistettu hyvin soiva kitara.

Tervetuloa kurssille kädentaitojen pariin.

Lisätietoja antaa Haapala Jussi.