Rekisteriseloste

Kymin Nikkarin jäsenrekisterinä käytetään FloMembers nettijäsenrekisteriä. Rekisterin pääkäyttäjänä on puheenjohtaja, joka vastaa myös tietosuojasta. Rekisterissä ylläpidetään jäsenyystietoja. Tiedot kerätään jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä ja päivitetään jäsenen ilmoituksen mukaan. Tietoja käytetään yhteydenpito tarkoituksissa sekä seurataan yhdistyksen jäsen kuvaa.

Jäsenrekisteri on puheenjohtajan, kulttuurijaoksen vetäjän ja sihteerin käytössä. Lisäksi rajatuin lukuoikeuksin (nimi, yhteystiedot)varapuheenjohtajan ja taloudenhoitajan sekä jaostojen käytössä. Rekisteritiedot ovat luottamuksellisia Tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön eikä markkinointiin.

Jäsenillä on mahdollisuus kirjautua järjestelmään ja nähdä ja muuttaa jäsentietojaan. Mikäli jäsenellä ei ole kirjautumismahdollisuutta (internet yhteyttä ja sähköpostia) tiedot on nähtävissä pyydettäessä. Jäsenen erottua yhdistyksestä tiedot hävitetään 24 kk kuluttua tai aiemmin jäsenen pyytäessä.

Rekisteriä ylläpitää FloApp oy asian mukaisin suojauksin ja varmennuksin.

Henkilötietolaki 523 /1999 10§

Käsitelty hallituksen kokouksessa 16.5.2018

_____________________________________________

EU:n asetusten myötä tuli tietoturvaan 5/2018 muutoksia, jotka koskee henkilörekisterin pitoa ja kaikkia rekisterinpitäjiä. Tarkemmin muutoksista voit lukea Flomembers –sivuilta.