Nukkis

Kouvolan Nukkekotiharrastajat on liittynyt Nikkarin kädentaitajien pariin. 

 

Syksystä 2018 alkaen kerho on kokoontunut Nikkarin Kutomon harrastetiloissa.  Kerho kokoontuu pääsääntöisesti kerran kuukaudessa.  Jokainen kerhoilija hankkii etukäteen tarvittavat tarvikkeet ja askartelemme toinen toistamme auttaen valitun aiheen mukaan.

Ajankohtaista tietoa kokoontumisestamme ja toiminnasta löytyy facebook sivuiltamme;  

Yhteystiedot

Marja Kuisma       040 132 7771

 

Yhdessä tekeminen on sosiaalinen tapahtuma samanhenkisten mineilijöiden kanssa. Miniatyyrien askartelu kehittää luovuutta, kädentaitoja ja on monipuolista taideterapiaa. Tervetuloa tutustumaan nukkekotien ihanaan maailmaan!

 

Kerholla on perinteitä – Vuodesta 2006 alkaen on Kouvolan lähialueen nukkekotiharrastajat kokoontuneet yhteen askartelemaan miniatyyrejä. Matkan varrella kerho on esitellyt harrastustaan muun muassa näyttelyssä Valkealan Puotimuseossa 2010, talvisessa näyteikkunassa 2014 Kouvolankadulla, Kouvolan museonkorttelin käsityö- ja taitotyöpäivillä sekä taiteiden yössä 2016.
 Kerho on myös osallistunut Lahden, Savitaipaleen sekä Helsingin nukkekotimarkkinoille muutaman kerran. Kerho on kokoontunut vaihtelevasti vuosien aikana niin julkisissa kuin yksityistiloissakin.