Jäsenille

Kymin Nikkarit on avoin kädentaitojen ja kulttuurin harrasteyhdistys. Mielenkiintoisilla harraste mahdollisuuksilla sekä monipuolisella virkistystoiminnalla, yhdistys pyrkii parantamaan jäsentensä hyvinvointia ja edistämään kädentaitojen merkitystä.

Yhdistyksen nettisivut ja facebook ovat avoimia ja niiden kautta tiedotamme yhdistyksen tapahtumista ja pyrimme luomaan toiminnalle näkyvyyttä. Yhdistyksen toiminnasta voit antaa palautetta, joko kommentoimalla nettiin tai suoraan sähköpostilla puheenjohtajalle tai taloudenhoitajalle. Yhditys tiedottaa jäsenilleen sähköpostin välityksellä tai tekstiviestillä sekä toimitilojen ilmoitustauluilla. Tarvittaessa tiedotamme myös kirjeitse.

Vuosikokous pidetään maaliskuussa. Jäsenmaksut peritään kevään aikana niin, että eräpäivä on touko- kesäkuun aikana. Kymin Nikkarit eivät vakuuta jäseniään. Jäsenet toimivat omalla vastuulla harrastetiloissa ja tapahtumissa sekä vastaavat itse tarveaineista ja harrastetöistä. Jäsenet sitoutuvat noudattamaan harrastetilojen turvallisuus ja toimintaohjeita. Ohjeet löytyvät puutyöpajalta sekä kutomolta.

Yhdistys käyttää FloMembers – jäsenrekisteriohjelmaa. Jäsenet, joilla on sähköposti, saavat linkin ja voivat päivittää omat tietonsa suoraan jäsenrekisteriohjelmaan. Yhdistykselle on erittäin tärkeää, että jäsentiedot ovat ajan tasalla. Lain vaatima rekisteriseloste löytyy omalta alasivulta.

Omaa foorumia Kymin Nikkareilla ei ole vaan hyödynnämme hyvää ja toimivaa kotiverstas.com foorumia. Tämä kanava palvelee lähinnä puutyöharrastajia mutta miksei myös muita. Foorumilla on hyvät aihealueet ja löytyy myynti- ja ostopalsta. Foorumi on hyvä lisä puutyöharrastukselle – klikkaa itsesi kotiverstaaseen.

Liitteenä: Kymin Nikkarit säännöt